duminică, 20 februarie 2011

Billa si Dedeman la Tesatura - o noua explozie de super-hyper-marketuri la Iasi

 
Conducerea orasului Iasi ne surprinde din nou, desi a spus ca lucrurile importante au nevoie de timp, incep sa cred ca intram in criza de timp. Domnia domnului primar a fost plina de promisiuni, unele s-au realizat, iar altele nu, dar orasul arata destul de bine, nu cred ca sunt foarte multe de obiectat, dar cand promiti locuri de munca, nu cred ca ne-am gandit ca ele sa fie in consum, ci mai degraba in productie.
Toata lumea se plange de saracie, ca nu sunt bani, ca ne este greu la toti, ca vrem ajutor sa trecem peste saracie, dar la capitolul supermarketurilor suntem pe locul unu daca excludem Bucurestiul. Pe langa faptul ca avem o multime de super-hyper-marketuri care culmea sunt situate in oras, nu la magine precum in majoritatea oraselor dezvoltate din Europa, acum o veste bomba este scoasa in prim plan si anume ca in locul Iasitex (Bulevardul Primăverii nr. 2), teren cumparat de catre Green Plaza SRL in anul 2008 pentru suma de 21 milioane de euro (460 euro metrul patrat), se va construi un supermarket Billa si un Dedeman, lucrarile urmand a incepe in primavara acestui an. Mai multe informatii despre subiectul asta gasiti pe siteul celor de la Ziarul de Iasi.

- See more at: http://www.iasi4u.ro/2015_billa-si-dedeman-la-tesatura-o-noua-explozie-de-super-hyper-marketuri-la-iasi/#sthash.xuTZ3GMe.dpuf 



Plazza Shoping Mall urmeaza sa fie construit in Iasi pe locul fostei fabrici Tesatura...fata in fata cu Casa Sindicatelor.Oare cui trebuia atatea Malluri???????

2 comentarii:

Anonim spunea...

Plazza Shoping Mall urmeaza sa fie construit in Iasi pe locul fostei fabrici Tesatura...fata in fata cu Casa Sindicatelor.Oare cui trebuia atatea Malluri???????

Daniel spunea...

Acest complex comercial va fi construit in locul fostei fabici TESATURA...